Tack alla för YH-dagen 2015

YH-nätverket vill tacka alla besökare som kom till YH-dagen 2015 i Gamla Wermlandsbankens lokaler i Karlstad! Det var många som kom med frågor och funderingar kring hur det är att läsa en YH-utbildning och vilken typ av spetskompetens som just utbildningarna i Värmland ger. Vi hoppas att det blir många sökande till utbildningsplatserna eftersom efterfrågan av arbetskraften finns bland företagen i länet (och övriga Sverige).

Vi vill även tacka Myndigheten för yrkeshögskolan och CSN för att ni kom till Karlstad denna dag och svarade på besökarnas frågor kring YH som utbildningsform och hur det fungerar med finansiering av studier. Att Löfbergs som för tredje året i rad ställde upp med att bjuda på finfint bryggkaffe och espresso var också mycket uppskattat av så väl besökare som utställare.

Klockan 17.00 utsågs vinnarna i tipspromenaden, där första priset var en kaffemaskin (och kaffe), andrapriset en goodibag från Karlstad kommuns YH och tredje-åttondepriset var goodibags från Löfbergs – välbehövligt för alla som studerar…

Foton från YH-dagen finns på YH-nätverkets Facebooksida.

Har ni fortsatt frågor om våra utbildningar? Kontakta respektive utbildning, länkar finns under Utbildningar. Hoppas att vi ses i klassrummen till hösten!